De volgende werkstofcomplexen worden in de nieuwe HSR de luxe gebruikt:

HSR® Telovitin vertraagt de veroudering van de huid doordat het de voor de celdeling noodzakelijke eindstukken van de menselijke chromosomen stabiliseert. Op deze manier wordt de levenscyclus van de huidcellen verlengd en daardoor de huidveroudering significant vertraagd. Tegelijkertijd reduceren de effectieve lifting-werkstoffen van het HSR® Lifting Integral Complex zichtbaar en voortdurend rimpels en lijnen. De huid ziet er gladder uit en de contouren zijn strakker.

Essences van de zeldzame Black Pearl werken als beauty-katalysator en verbeteren zodoende de opname van de actieve stoffen. De huid wordt zichtbaar gladder en elastischer. Bestaande ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, ouderdomsvlekken of roodkleuringen worden met buitengewone resultaten gereduceerd en de teint ziet er jeugdig fris uit. Vanaf de eerste dag van het gebruik.

HSR® DE LUXE

De anti-aging innovatie.

Het onderzoek heeft aan de menselijke cel één van haar waarschijnlijk grootste geheimen ontlokt: de oorzaak van haar veroudering. En met HSR® de luxe hebben wij het juiste antwoord daarop gevonden. Dankzij de perfecte synthese uit de nieuwe zeer werkzame werkstoffen HSR® Telovitin, het HSR® Lifting Integral complex en de als beauty-katalysator fungerende black pearl essences werken de HSR® de luxe producten uitgebreid tegen alle verschijnselen van de huidveroudering.