top of page

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandeling die geschikt is voor u licht aan verschillende factoren, zoals u huidtype en het doel van de behandeling. Op deze pagina vind u een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden. Om de beste kwaliteit behandeling te bieden werken wij met het luxe cosmetica merk Babor.

Heeft u vragen of twijfelt u welke behandeling goed is voor u huid, neem dan contact op via de chat, laat een bel verzoek achter of bel ons tijdens de telefonische openingstijden!

Babor Classic

De all-in Babor Classic gezichtsbehandeling. Tijdens deze uitgebreide behandeling ontvangt u allereerst een huidsanalyse. Op basis van deze informatie wordt de behandeling aangepast speciaal aan uw huid. Inbegrepen zijn een reiniging, peeling, dieptereiniging, ampul, massage, doorbloedingsmasker en naverzorging.

€69.50

Relax Beauty

Een gezichtsbehandeling waar ontspanning centraal staat. Uw huid wordt gereignigd en gehydrateerd. Als afsluiting ontvangt u een heerlijke gezichtsmassage.€33/30 minuten

Beauty To Go

Een eenvoudige en snelle bezichtsbehandeling, maar niet minder lekker! We zorgen dat u gezicht goed is gereinigd en doorbloed doormiddel van o.a. een heerlijke peeling. Hierna sluiten we af met een  ampullensplash voor hydratatie.

Kan aangevuld worden met een gezichtsmassage. (+€10)

€45/40 minuten

Extra's?

Er is altijd ruimte voor personalisatie van onze behandelingen. Zo kunt u waxen/harsen, epileren of een massage extra aanvragen!

v.a. €10

bottom of page